23 Ağustos 2012 Perşembe

Mide yanması hastalığının kaç çeşidi vardır

Mide yanması oldukça zor bir rahatsızlıktır. Mide yanmasının birçok tedavi çeşidi vardır. Bunlardan ilki ilaçla tedavidir. Alternatif olarak da bitkisel tedavi yöntemlerinden de istifade edilebilir.

Mide yanması ile alakalı diğer başlıklar :

7 Ağustos 2012 Salı

Kaç seanstan sonra lazer epilasyonda başarılı olunur

Cilt Bakımı ile alakalı daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret ediniz.  Kaç seanstan sonra lazer epilasyonda başarılı olunur :  Seans sayısı olarak kesin rakamlar vermek çok doğru değildir. Ancak ortalama rakamlar vermek gerekirse vücut bölgeleri için 4 – 6 seans sonucunda, yüz bölgesi içinse 6 – 10 seans arasında başarı elde etmek mümkündür. Buradaki seans sayısı kişiden kişiye kıl yapısına, kıl sayısına cilt tipine göre elbette değişecektir. Ama hastaların lazer epilasyonda ki başarı beklentisi bu seanslar sonucunda olmalıdır.

Lazer epilasyonda kaçıncı seanstan sonra kılların azaldığı gözlemlenir : Eğer hasta bu durumu gözlemleye biliyorsa 2. -3. Seanslardan sonra bariz bir şekilde kıl azalmasının gerçekleştiğini görecektir. Hasta bu durumun farkına varabildiyse de lazerle kıl aldırma işlemi başarılı gidiyor demektir.

Kaynak : Sağlık Budur