25 Ocak 2009 Pazar

Cilt Bakım Ürünleri

Öncelikle cildiniz ve yüzünüzle ilgili planlama yapmadan önce cildiniz için ne tür cilt bakım ürünlerine ihtiyacınız olduğunu anlamalısınız.Bugün cilt bakımı karmaşık ve göz alıcı bir alana sahiptir.

Yüz Temizliyicileri: Bunlar, ciltten kiri, pisliği ve makyaj kalıntılarını suyla köpürterek atmaya yarayan temizliyicilerdir.

Temizleme Maskeleri : Temizleme maskeleri cildinizin nemini almadan temizler, oysa sabun birçok ciltte kuruma etkisi yapar.

Yağlı ciltleri tazeler, gözenekleri temizler ve sivilce oluşumunu engeller.ciltbakimurunleri

Krem Temizleyiciler : Bunlar kuru ciltleri temizlemede çok başarılı olan yumuşak kremlerdir.Yumuşak ve akışkan yapıları nedeniyle cilde uygulanmaları çok kolaydır.Yüzeydeki kiri ve mayaj artıklarını kolaylıkla almaya yarayan yağlı bir yapıya
sahiptir ve pamuk temizleyicilerle kolaylıkla silinirler.

Tonikler : Pamuk temizleycilerle yüze uygulanan tonikler çabucak buharlaşır ve ciltte temizlik ve serinlik etkisi bırakır.

Cildiniz ne kadar kuruysa o kadar az tonik kullanmalısınız, tüm cilt tipleri bir nemlendiriciye ihtiyaç duyarlar.

Nemlendiriciler birçok maddeden oluşur, ancak içindeki ultraviyole filtresi (UV) cildi, yaşlanmaya ve güneşin olumsuz etkilerinden korur.Nemlendiriciler birçok maddeden oluşur, ancak içindeki ultraviyole filtresi (UV) cildi, yaşlanmaya ve güneşin olumsuz etkilerinden korur.

Göz Makyajı Temizleyicileri : Gayet inatçı olan göz makyajını temizlemek için özel olan göz makyajı temizleyicisine ihtiyaç duyarsınız.Suya dayanıklı olan maskara alırken kolaylıkla temizlenebiliceğine bakınız.

Gece Kremleri : Bunlar yoğun kremlerdir ve cilde ekstra nem verirler ve cildi uyurken yoğun bir şekilde tamirlerler.

Hiç yorum yok: