19 Haziran 2009 Cuma

Sivilceler için maskeler

Sivilceler her zaman sorunlarınız mı var? Eğer hala sivilcelerim geçmedi diyorsanız cilt bakımı için burada sizlere sivilce maskelerini sunuyoruz.

Sivilce maskesi tarifi 1 : İlk önce üç kaşık bal ile tarçını güzelce karıştırın.Bunu yatmadan sivilceleriniz için kullanın ve sabah kalktığınızda temizleyiniz.Ancak bu tarifi on dört gün süresin ce kullandığınızda sivilcelerinizin kalmadığını sizde göreceksiniz.

Sivilce maskesi tarifi 2 : Bir kaşık limonun suyu ile bir kaşık tarçını iyice karıştırınız ve sivilceleriniz için kullanın, kuruması bittikden sonra temizleyiniz.

Sivilce maskesi tarifi 3 : Bir portakalın kabuğunu rendeledikden sonra iyice ezin ve bunu krem halini alana kadar ezin ve sivilcelerinize sürün, bir müddet bekledikden sonra temizleyin.

Sivilce maskesi tarifi 4 : 1 adet diş sarımsağı ortadan kesin ve bunu sivilcelerinize sürerek kullanın, devam ettiğinizde sivilce sorunlarınızın kalktığını göreceksiniz.

Sivilce maskesi tarifi 5 : Eşit limon suyu ve gül suyunu birlikte karıştırın ve sivilcelere kullanın.Otuz dakika sonra ılık su ile temizleyin.Bunuda sıklıkla kullanın.

Sivilce maskesi tarifi 6 : Bir adet orta boy olgun domatesi ezin ve sivilcelere sürdükden bir saat sonra temizleyin.Bu işlem gözeneklerinizi küçültür.

Sivilce maskesi tarifi 7 : Bir kaşık sirke ile tuzu karıştırın ve koyu bulamaç halinde sivilcelere sürün, otuz dakika kadar bekleyip temizleyin.

Sivilce maskesi tarifi 8 : Salatalıkları ezin ve suyunu çıkartın daha sonra uygulayın.Bu işlem gözenekleri küçültür ve cildinizi parlatıcaktır.

Hiç yorum yok: