31 Mayıs 2009 Pazar

Özel Cilt Tedavisi

Nemlendirilerin dışında özel cilt problemlerinin tedavisi için dizayn edilmiş çok sayıda özel tedavi ürünü bulunmaktadır.Farkı çeşitlerde, ebatlarda ve formüllerde hazırlanmışlardır. Şimdi bunlar bir göz atalım…

Serum ve Jeller : Bu tarz ürünler aktif maddelerin çokluğuna rağmen çok hafifjel.jpg formülasyona sahiptir ve yağ içermezler.Yağlı ciltler dışında kullanılabilirler.Faydalarını ve yaşlandırma sürecini yavaşlatan etkisini artırmak için nemlendiricinin altına uygulayın.

Cilt Sıkılaştırıcılar : Bu kremler cildinizin gerginleşmesine, yumuşamasına ve şekil almasına yardımcı olur.Cildinizi sıkılaştırır ve derin çizgilerin oluşmasını engeller.Etkileri uzun sürelidir ve üstüne kolaylıkla makyaj uygulamaları yapılabilir.Bu ürünler özellikle zor bir gecenin ardından ya da yorgun hissediyorsanız çok faydalıdır.

Cilt Güçlendirici : Bu kremler doğal üretimi hızlandıran ve cilt hücrelerinizi yenileyen maddeler içerir.Daha genç, taze bir cilt oluşturmanın ötesinde bu kremler, yaşlanma etkilerinin de azalmasını sağlar.

Ampülle Tedavi : İlaç şişeleri ya da ampüllerle yapılan özel tedavilerdir.Bitkiler, tahıl bakterileri, vitaminler ve kalojen gibi çok konsantre aktif maddeler içerir.Yoğun ve hızlı etkileri nedeniyle tercih edilirler.Başka bir önemli ve etkili cilt koruyucu E vitaminidir.

Bir kapsülü kırarak açın ve hızlı bir tedavi için yağı yüzünüze yayın.

Hiç yorum yok: